Notice: Undefined variable: replacements in /var/www/clients/client1/web3/web/plugins/content/imageresize.php on line 39

    Conform art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2) - (4) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută (2%) din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către o entitate nonprofit precum A.S.A.I.R..
    Această sumă nu reprezintă o sponsorizare, donaţie sau contribuţie ci este, în esenţă, o parte a bugetului de stat care este direcţionată de către fiecare cetăţean în parte către sectorul neguvernamental. 
    Completând secţiunea III a formularului 200 "Destinaţia sumei reprezentând 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil / câştigul net anual" precum şi formularul 230 "Cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ", cu datele dumneavoastră, puteţi sprijini o echipă tânără, puteţi sprijini proiecte inedite intr-un domeniu fascinant, dar sub-finanțat. Dacă nu v-am convins, vă invităm să vizualizați imaginile din Parcul Arheologic A.S.A.I.R., un ansamblu construit de noi înșine, exclusiv hand-made.
    Pentru a afla mai multe despre activitatea noastră, puteţi vizita site-ul www.asair.ro sau ne puteţi scrie la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
    A.S.A.I.R. vă mulţumeste anticipat şi vă asigură că fiecare bănuţ va fi cheltuit cu maximum de responsabilitate. Cu sprijinul dumneavoastră am reușit să continuăm activitatea Parcului Arheologic A.S.A.I.R., să asigurăm reparațiile necesare, să menținem integritatea vizuală a acestuia și să-l salvăm atunci când se afla în dificultate. Chiar dacă desfășurăm un singur proiect anual, activitatea în cadrul Parcului Arheologic A.S.A.I.R. nu se oprește niciodată datorită dumneavoastră.

 

Doneaza

Doneaza

Comunitate

Facebook