Notice: Undefined variable: replacements in /var/www/clients/client1/web3/web/plugins/content/imageresize.php on line 39

CAPITOLUL III

GESTIONAREA PATRIMONIULUI

 

ART. 24 Bunurile din patrimoniul ASAIR sunt gestionate de către persoanele desemnate prin hotărârile Adunării Generale.

ART. 25 Asociaţia nu poate efectua nicio plată în favoarea unei alte persoane sau entităţi juridice, fără aprobarea Consiliului Director, dacă aceasta nu corespunde şi nu urmăreşte realizarea scopului ASAIR.

ART. 26 Gestionarea patrimoniului ASAIR, a veniturilor şi a cheltuielilor se realizează având la bază bugetul de venituri şi cheltuieli.

ART. 27 Înstrăinarea prin orice mod a oricărui activ aparţinând ASAIR se va face numai cu acordul scris al Consiliului Director.

ART. 28 Consiliul Director răspunde de activitatea economico-financiară a ASAIR, de legalitatea documentelor de încasări şi plăţi, de realizarea bugetului de venituri şi cheltuieli.

 

CAPITOLUL IV

FILIALE ŞI SUCURSALE

 

ART. 29 ASAIR se poate afilia cu alte persoane juridice non-profit, din ţară şi/sau din străinătate, în scopul realizării scopului şi obiectivelor sale.

ART. 30 ASAIR îşi poate constitui filiale, în ţară sau în străinătate, ca structuri teritoriale cu personalitate juridică, cu un număr de minim 3 membri fondatori, organe de conducere proprie şi un patrimoniu distinct de cel al ASAIR, pe baza hotărârii autentificate a Adunării Generale.

ART. 31 Personalitatea juridică a filialei se dobândeşte în condiţiile legislaţiei în vigoare din ţara în care îşi are sediul filiala înfiinţată.

ART. 32 Filiala este condusă de un Consiliu Director propriu, alcătuit din cel puţin 3 membri. Procedura de alegere a Consiliului director al filialelor ASAIR este stabilită prin hotărârea Adunării Generale a ASAIR.

ART. 33 ASAIR îşi poate constitui sucursale, ca structuri teritoriale fără personalitate juridică, care să desfăşoare activităţile date în competenţă de către ASAIR, pe baza hotărârii Adunării Generale a ASAIR.


Notice: Undefined variable: replacements in /var/www/clients/client1/web3/web/plugins/content/imageresize.php on line 39

Warning: getimagesize(images/stories/sigla_ap.png): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web3/web/plugins/content/smartresizer.php on line 336

Warning: getimagesize(images/stories/monitoruloficial1.png): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web3/web/plugins/content/smartresizer.php on line 336
Afilieri

sigla AP

Parteneri proiecte

sigla medieval     sigla marktwain

sigla atelierfoaieverde    ampm

sigla facultateadeistorie   sigla mjb

logo ViitorPlus Small    APADOR CH bun-300x300 copy copy

sigla centrulculturalgorj

Parteneri financiari

afcn1

   bragadiru         spciii1

trident1 huttnes1

eeusoft1 alfaromtrans-ro1

MonitorulOficial1 lamad1

delta1

Doneaza

Doneaza

Comunitate

Facebook